Oletko myymss asuntoasi - Just Bo it!
Katriina
Janne Kataja
f

Home Sweet Home

microblog-line
Olisikohan mitään mahdollisuuksia järjestää toista avoimien ovien päivää? Missasin 14.5. Olisi erittäin mielenkiintoista päästä käymään hometalossa asiantuntijoiden kera. Pienen pääsymaksun/ovirahankin voisin pulittaa.
31. toukokuuta klo 16:38
Joko tontille on noussut uusi uljas talo vai missä mennään? :)
4. marraskuuta klo 14:49
microblog-line
Kommentit(27)
 • anssi
  Tommi Luostarinen
  P1kkarainen
  Marjaana
  Butterfly
  Treehouse
  PaulaHeimonen
  baba
  Diana
  Tee
  ullakko
  NiinaK
  Susakuo
  soulman
  Mika Rautio
onnea!
20. tammikuuta klo 14:05
mitkä hirret kauppaat? kiinnostuin.
3. toukokuuta klo 16:57
microblog-line
onpas talo revitty paljaaksi. Pakko ollut vissiin?
31. joulukuuta klo 12:24
Näyttää niin tutulta. Tosin paljon parempikuntoiselta kuin meillä aikanaan. Meidän onneksi koitui aikanaan kaupan purku.
2. tammikuuta klo 17:54
microblog-line
hyvä kuva
9. marraskuuta klo 11:00
microblog-line
Kommentit(24)
tosi paha moka juristilta ja ei HO tuomitse kaupan purkua noin vanhasta talosta! Katajan juristia kiinnostaa vain viemään juttu mahd. korkeimmalle tällä tavalla...ja laskua tulee
25. joulukuuta klo 20:32
Kouvolan HO voi hyvinkin tuomita kaupan purun (kenties ostajamyönteisin HO Suomessa) - muistan yhden tuoreen casen jossa paikallinen seinävaurio valesokkelirakenteessa ylitti jostain syystä purkukynnyksen . Sen sijaan tuo hinnanalennus -vaateen puuttuminen on aika lailla ilmiselvä moga
27. joulukuuta klo 13:39
microblog-line
Avainsanat:
Talo on kyllä komea.. Mutta tosiaan vain päällisin puolin, ilmeisesti. Toivon, että jaat kokemuksiasi ahkerasti, jotta sekä myyjät että ostajat voivat yleisellä tasolla perehtyä näihin mahdollisiin hankaluuksiin. Yleensä näistä uutisoidaan vain kertaluontoisesti "vuokralainen tuhosi..." -tyyliin.
16. marraskuuta klo 23:33
Kyllä on hieno talo, harmi todellakin että talo ei ollut sitä, mitä itse oletti. Tiedän itse myös sen tunteen kun käy "omassa talossa", jossa et voi asua, mutta joka on silti koti (käyppä kurkkaa tuo minun blogi)! Jospa se tämä "surutyö" ja kamppailu oikeudesta joskus tuottas tulosta, ja pääsis tästä asiasta yli. Jaksamista Janne teille tuleviin koitoksiin, meillä se on vasta käräjäoikeus tulossa.
17. marraskuuta klo 15:27
microblog-line
Kommentit(38)
Samaa olen itsekkin ihmetellyt koska kaupat on tehty sitoviksi ja purku on äärimmäisen harvinaista oikeudessa. Toivottavasti Jannen AA osaa perustella minkä takia hinnanalennusta ei ole haettu lainkaan kanteessa esim toissijaisena vaateena!
1. marraskuuta klo 20:58
Jep - samoin vastuun "ketjutus" näyttäisi puuttuvan - eli kolmikanta-case, jossa viimeisin hakee purkua/hinnanalennusta Katajilta, jotka puolestaan "siirtävät" vaatimukset oman kauppansa myyjälle
2. marraskuuta klo 08:37
microblog-line
Avainsanat:
Kommentit(5)
Ps. Voisin jossain kohti myös kirjoittaa meidän nykyisestä kodistamme, joka ei ole homeessa. Teetimme tähän taloon varmuuden vuoksi uuden katon ja olikin aivan loistava kattofirma asialla! Tuosta rempasta voisin joku päivä blogata.
9. lokakuuta klo 10:01
Sitä jo oli tuudittautunut siihen, että kaikenlaiset tarkastukset on kehitetty estämään linssiin sahaamiset sun muut väärinkäytökset, mutta näköjään on olemassa päättäjiä, joiden ei tarvitse piitata tuon taivaallista niistä määräyksistä, joita tarkastuskertomuksissa esitetään.
10. lokakuuta klo 00:17
microblog-line
Kommentit(12)
 • anssi
  Sanni Silmu
  Butterfly
  asko
  Diana
  mikik
  ullakko
  seepia
Morjens! Nuhat on takana, mutta kiirettä pukkaa treeneissä (teemme revyytä apollonoraakkelit.fi), mutta yritän tänään julkaista terveystarkastajien lasunnot ja sitten kuluvalla viikolla selonteon käräjistä- J-
3. lokakuuta klo 05:51
Käykäähän tuolla: http://www.hometalkoot.fi/
5. lokakuuta klo 15:19
microblog-line
Kommentit(19)
Milloin alkuperäinen kauppa on tehty? Eikös tuon _pitäisi_ olla selkeä juttu jos <5v sitten, myyjähän on tuon ajan vastuussa piilevistäkin ongelmista. Mutta ilmeisesti tässä tapauksessa mennyt jo viisi vuotta umpeen.
7. lokakuuta klo 08:38
TKirahvi: ei ole mennyt viisi vuotta vielä umpeen. Kirjoitan tästä seur. blogimerkinnässäni lisää!! -Janne
9. lokakuuta klo 10:02
microblog-line
Kommentit(103)
 • Irene
  Sanni Silmu
  Butterfly
  raxamies
  asko
  gant-girl
  hese
  Miia Alakontiola
Moi Janne. Meillä takana n. 6v hometaisto, jonka nyt lopulta voitimme. Kuulin tilanteestasi yhteisen tuttavamme kautta, joka sanoi kertoneensa myös meidän tilanteestamme sulle - en viitsi kirjoittaa tänne mitään yksityiskohtia - mutta teidän tapaus kuulostaa vaan niin kovin samankaltaiselta, mitä meillä oli...Me hävisimvame käräjäoikeudessa, mutta hovissa voitimme, eikä vastapuoli saanut hakemaansa valituslupaa kko:hon. Kovasti voimia koko perheelle ja suurta sympatiaa.
8. syyskuuta klo 22:35
Onneksi näitäkin tarinoita, eli juttu kääntynyt parhain päin... :D
13. syyskuuta klo 18:58
microblog-line
Kommentit(106)
 • anssi
  S K
  P1kkarainen
  Jukkis72
  Sanni Silmu
  Butterfly
  Jarmo Lehtonen
  Masa
  flora
  iiris
  raxamies
  asko
  citykettu
  erno
  gant-girl
  joanna
  matomies
  homeoskari
Valitettavasti omakohtaisia kokemuksia, että faktalla ei aina ole aina merkitystä! Riita-asiassa aina sana vs sana ja faktankin voi valitettavan usein kumota valheella tai vetoamalla johonkin aivan epäolennaiseen :(
18. syyskuuta klo 08:41
Todella ärsyttävä päätös hovista, tuomari vaikuttaa puuropäiseltä ja koko oikeudenkäynti farssilta. Kolehti pystyyn jos ei muuten auta.
11. lokakuuta klo 17:43
P A L A U T E
Jätä palautteesi tai uutisvihjeesi tällä lomakkeella.

Tämä toiminto on käytössä vain rekisteröityneille käyttäjille. Voit rekisteröityä palveluun täältä tai kirjautua sisään Facebook-tunnuksillasi. Raxat.fi -palvelun käyttö on ilmaista.

sulje

X